Tripp Trapp Kinderstoel voor uw kindje

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Hobby en vrije tijd

Apparatuur en meubels voor kinderen die bruikbaar zijn vanaf het pasgeboren stadium tot in de tienerjaren, zijn een zeldzame vondst. We hebben drie gezinnen gevraagd om de converteerbare Stokke Tripp Trapp-stoel waar iedereen het over heeft op de proef te stellen.

Weet je dat al die dingen die mensen je vertellen een 'must-have' zijn voor het leven met kinderen? En hoe komt het dat het meeste uiteindelijk wordt gedoneerd, verkocht of in opslag wordt geschoven, om nooit meer te worden gezien? Nou, we haten het om meer lawaai te maken, maar met deze moeten we gewoon. We hebben de multifunctionele Stokke Trip Trap kinderstoel leren kennen, die is ontworpen om kleine mensen (zowel jong als niet zo jong) in het hart van de actie aan de familie-eettafel te brengen.

tripp trapp kinderstoel

Heeft de Stokke Tripp Trapp jouw leven makkelijker gemaakt?

We houden van onze Stokke Tripp Trapp en newbornset! Op vier maanden oud heeft Zygi nog steeds geen geweldige nekcontrole en de hoek van het inzetstuk is perfect. Hij ligt comfortabel achterover, maar rechtop genoeg om uitgebreid over zijn kleine spin te praten terwijl we gekke gezichten naar elkaar trekken. Veel moeders met pasgeboren baby's denken er niet eens aan om hun baby in een kinderstoel te zetten totdat ze vast voedsel eten en zelfstandig gaan zitten - maar eettafels zijn niet alleen om aan te eten - we brengen daar tijd door op onze laptops, werken, lezen , en gesprekken voeren. Met een baby breng je veel tijd door op een speelkleed, dus de stoel geeft ons een welkome pauze en brengt Zygi in actie op een manier die andere stoelen niet doen.

Vertel ons over je ervaringen met het gebruik van de Stokke Tripp Trapp

Als een overlevende van de IKEA inbussleutel, deed de Stokke Tripp Trapp platte verpakking alarmbellen rinkelen, maar hij was supergemakkelijk en snel te monteren. We hoeven hem niet op te bergen, want hij is mooi genoeg om deel uit te maken van onze tafelopstelling. De hoes van de baby-inzet is afneembaar en heel gemakkelijk schoon te maken, en er zijn geen moeilijk schoon te maken hoekjes en gaatjes op de stoel zelf. Het was een plezier en gemakkelijk te gebruiken.

Wat vindt Zygi van de Stokke Tripp Trapp? Is hij comfortabel en gelukkig?

Het duurde eeuwen voordat hij zich aan de draagzakken had aangepast, dus ik was aangenaam verrast hoe snel hij in de stoel ging zitten. Hij vindt het heerlijk om bij ons aan tafel te zitten - dit is moeilijk om te doen met een baby, dus de Tripp Trapp maakt dit gemakkelijk.

trip trap stoel

Denk je dat je de Stokke Tripp Trapp door de jaren heen zult blijven gebruiken terwijl je kind groeit?

Ja. Ik koos voor de Grey Haze-kleur omdat zijn kamer voornamelijk grijstinten zal zijn - het is een elegante, neutrale kleur. De verstelbare zitting en voetensteun maken het zo'n waardevolle investering en het moderne design is tijdloos. De babyfase is zo kort, dus ik vind het geweldig dat de Tripp Trapp met hem mee kan groeien en deel kan uitmaken van zijn jeugdgeschiedenis.